back

Про затвердження районної Програми збереження документів, які не належать до Національного архівного фонду України, на 2015- 2016 роки

12 січня 2015

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять шоста сесія шостого скликання)


____ грудня 2014 року
м.Чернігів

Про затвердження районної
Програми збереження документів,
які не належать до Національного
архівного фонду України, на 2015- 2016 роки

З метою забезпечення збереження документів, які не належать до Національного архівного фонду, відповідно до Закону України «Про Національний архівний фонд та архівні установи», керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити районну Програму збереження документів, які не належать до Національного архівного фонду України, на 2015 - 2016 роки (додається).

2. Комунальній установі «Чернігівський районний трудовий архів» Чернігівської районної ради Чернігівської області забезпечити виконання визначених у Програмі заходів.

3. Чернігівській районній державній адміністрації в ході виконання районного бюджету на 2015 рік та під час формування проекту районного бюджету на 2015 рік передбачити кошти на фінансування Програми в межах фінансових можливостей.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв’язків з політичними партіями.

Голова районної ради А.М. Дуденко