back

Про виплату одноразової грошової допомоги

17 грудня 2010

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
( перша сесія шостого скликання)
Р І Ш Е Н Н Я

від 19 листопада 2010 р.
м. Чернігів

Про виплату одноразової
грошової допомоги

В зв’язку зі звільненням з роботи в органах місцевого самоврядування заступника голови районної ради п’ятого скликання Кубрака Михайла Михайловича внаслідок закінчення строку повноважень та у зв’язку з виходом на пенсію, відповідно до статті 21 Закону України „Про службу в органах місцевого самоврядування”, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року „Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів”, районна рада в и р и ш і л а:

1. Виплатити Кубраку Михайлу Михайловичу – заступнику голови районної ради п’ятого скликання одноразову грошову допомогу в розмірі десяти місячних посадових окладів, як такому, що має понад 10 років стажу на посадах в органах місцевого самоврядування та на посадах, віднесених до відповідних категорій посад державних службовців, і не отримував дану грошову допомогу в період настання пенсійного віку.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку району.

Голова районної ради М.Б. Литвин