back

Про хід виконання районної комплексної Програми підтримки сім’ї та жінок Чернігівського району на 2013 – 2015 роки

08 грудня 2014

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять шоста сесія шостого скликання)


____ грудня 2014 року
м.Чернігів

Про хід виконання районної
комплексної Програми підтримки
сім’ї та жінок Чернігівського
району на 2013 – 2015 роки

З метою сприяння досягненню паритетного становища жінок і чоловіків у всіх сферах життєдіяльності суспільства, подолання дискримінації за ознакою статі, надання допомоги особам, які постраждали від торгівлі людьми та насильства в сім’ї, підтримки сім’ї, керуючись пункту16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Звіт Чернігівської районної державної адміністрації про хід виконання районної комплексної Програми підтримки сім’ї та жінок Чернігівського району на 2013-2015 роки, затвердженої рішенням районної ради від 05.12.2012 року, взяти до відома (звіт додається).

2. Районній державній адміністрації:

2.1. При формуванні районного бюджету на 2015 рік передбачити кошти для якісного виконання програми в межах бюджетних призначень на відповідний бюджетний рік.

2.2. Активізувати інформаційно-просвітницьку роботу з питань підвищення рівня обізнаності щодо протидії торгівлі людьми серед населення, подолання стереотипів щодо ролі жінок і чоловіків у сім’ї та суспільстві, утвердження духовних цінностей, формування відповідального материнства і батьківства.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань сім’ї, молоді, розвитку фізичної культури, спорту та туризму.

Голова районної ради А.М. Дуденко


Пояснювальна записка до проекту рішення...