back

Про прийняття в спільну власність територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району об’єктів комунальної власності територіальних громад.

20 січня 2011

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
( друга сесія шостого скликання)
Р І Ш Е Н Н Я

від 30 грудня 2010 р.
м. Чернігів

Про прийняття в спільну
власність територіальних громад сіл та селищ
Чернігівського району об’єктів комунальної
власності територіальних громад.

Відповідно до Бюджетного кодексу України від 08.07.2010 р. та з метою забезпечення фінансування медичних закладів і навчально – виховних комплексів з 1 січня 2011 року згідно з вимогами кодексу, з урахуванням рішення районної ради від 19.11.2010 р. «Про надання згоди на прийняття в спільну власність територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району об’єктів комунальної власності територіальних громад», та рішень сільських і селищних рад, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43, пунктом 5 статті 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада вирішила:

1. Прийняти безоплатно в спільну власність територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району об’єкти комунальної власності територіальних громад сіл, селищ району згідно з додатками 1,2 та включити зазначені об’єкти в перелік майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району.

2. Закріпити вказані об’єкти на праві оперативного управління за Чернігівською центральною районною лікарнею, М. – Коцюбинською районною лікарнею та відділом освіти Чернігівської районної державної адміністрації.

3. Взяти до відома, що уповноваженим органом управління зазначеним майном є Чернігівська районна державна адміністрація.

4. Чернігівській районній державній адміністрації:
4.1. Забезпечити приймання – передачу зазначених об’єктів відповідно до вимог чинного законодавства.
4.2. Передбачити в районному бюджеті на 2011 рік видатки по галузях «Охорона здоров’я» та «Освіта» з урахуванням прийнятих об’єктів та кошти на реєстрацію права власності на них згідно з вимогами чинного законодавства.

5. Уповноважити до складу комісій з приймання – передачі майна: Пархоменка Г.М. – начальника відділу комунального майна виконавчого апарату районної ради Клюку В.В. – голову постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку району, з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку, з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв’язків з політичними партіями, з питань охорони здоров’я, соціального захисту та зайнятості населення.

Голова районної ради М.Б. Литвин