back

Зустріч з трудовим колективом районної газети «Наш край»

03 лютого 2011

2 лютого відбулася робоча зустріч голови райдержадміністрації Миколи Кудрика та голови районної ради Михайла Литвина з трудовим колективом районної газети «Наш край». Темою зустрічі стало питання щодо співпраці співзасновників КП Чернігівської районної газети «Наш край» Чернігівської районної ради Чернігівської області з реалізації державної інформаційної політики, спрямованої на утвердження свободи слова, та інформування населення Чернігівського району через районну газету «Наш край» про діяльність районної державної адміністрації та районної ради, про найважливіші події суспільно-політичного життя району, області та держави в цілому.

У зустрічі також взяли участь голова перший заступник голови райдержадміністрації Микола Ганжа, керівник апарату райдержадміністрації Віктор Бешун, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації.

Голова райдержадміністрації Микола Кудрик та голова райради Михайло Литвин висловили свої пропозиції щодо змістовного наповнення газети, зокрема внесли пропозиції стосовно створення нових рубрик для читачів різних вікових категорій для збільшення читатської аудиторії.

Редактор районної газети «Наш край» Валентина Мастєрова подякувала райдержадміністрації та районній раді за надану підтримку під час проведення передплатної кампанії і врахувала побажання для подальшої співпраці.


Виконавчий апарат районної ради