back

Про звіт комунальної установи «Чернігівський районний трудовий архів» Чернігівської районної ради Чернігівської області

07 жовтня 2014

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять четверта сесія шостого скликання)


1 жовтня 2014 року
м.Чернігів

Про звіт комунальної установи
«Чернігівський районний трудовий
архів» Чернігівської районної ради
Чернігівської області

Заслухавши звіт завідувача комунальної установи «Чернігівський районний трудовий архів» Чернігівської районної ради Чернігівської області про діяльність установи, відповідно до статті 29 Закону України «Про Національний архівний фонд та архівні установи», розпорядження Президента України від 13 квітня 2005 року №957 «Про невідкладні заходи щодо збереження національних архівних цінностей України», керуючись статтею 17, пунктом 20 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Звіт комунальної установи «Чернігівський районний трудовий архів» Чернігівської районної ради Чернігівської області прийняти до відома (додається).

2. Завідувачу комунальної установи «Чернігівський районний трудовий архів» Чернігівської районної ради Чернігівської області забезпечувати подальше виконання вимог чинного законодавства по зберіганню та використанню документів, що не належать до Національного архівного фонду.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку району.

Голова районної ради А.М. Дуденко