back

Про клопотання щодо представлення Жигінаса В.Й. до присвоєння почесного звання України «Заслужений архітектор України»

07 жовтня 2014

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять четверта сесія шостого скликання)


1 жовтня 2014 року
м.Чернігів

Про клопотання щодо представлення
Жигінаса В.Й. до присвоєння почесного
звання України «Заслужений архітектор України»

Розглянувши звернення ЗАТ «Архітектурна майстерня комплексного проектування» щодо представлення Жигінаса Вільяма Йосиповича – директора ЗАТ «Архітектурна майстерня комплексного проектування» для присвоєння почесного звання України «Заслужений архітектор України», враховуючи особливий внесок в розвиток вітчизняної архітектури, значні трудові досягнення в галузі містобудування Чернігівського району, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідно до статті 140 Конституції України, Указу Президента України «Про почесні звання України» від 29 червня 2001 року №476/2001, керуючись частиною 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Звернутись з клопотанням до Чернігівської обласної державної адміністрації щодо представлення Жигінаса Вільяма Йосиповича – директора ЗАТ «Архітектурна майстерня комплексного проектування» до присвоєння почесного звання України «Заслужений архітектор України».

2. Дане рішення направити до Чернігівської обласної державної адміністрації для підготовки подання Президентові України про присвоєння Жигінасу В.Й. почесного звання.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв»язків з політичними партіями.

Голова районної ради А.М. Дуденко