back

Про запит депутата Мисюри О.О.

06 жовтня 2014

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять четверта сесія шостого скликання)


1 жовтня 2014 року
м.Чернігів

Про запит депутата
Мисюри О.О.

Заслухавши запит депутата Мисюри О.О. щодо вандалізму по відношенню до державного прапора в Мньовській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, відповідно до статті 22 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», керуючись пунктом 9 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1.Звернутись до Чернігівського районного відділу УМВС України в Чернігівській області, прокуратури Чернігівського району, управління Служби безпеки України в Чернігівській області щодо розслідувати факту вандалізму по відношенню до державного прапора в Мньовській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, який стався у вересні 2014 року та повідомити про результати районну раду.

2. Редакції комунального підприємства «Редакція Чернігівської районної газети «Наш край» Чернігівської районної ради Чернігівської області оприлюднити в районній газеті інформацію щодо даного факту та результатів розслідування неправомірних дій.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань забезпечення законності та правопорядку.

Голова районної ради А.М. Дуденко