back

Про звіт постійної комісії районної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, взаємодії з сільськими, селищними радами та зв’язків з громадськими організаціями

15 вересня 2014

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять четверта сесія шостого скликання)


____ вересня 2014 року
м.Чернігів

Про звіт постійної комісії районної
ради з питань розвитку місцевого
самоврядування, взаємодії з сільськими,
селищними радами та зв’язків з
громадськими організаціями

Заслухавши та обговоривши звіт постійної комісії районної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, взаємодії з сільськими, селищними радами та зв’язків з громадськими організаціями, керуючись пунктом 8 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Звіт постійної комісії районної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, взаємодії з сільськими, селищними радами та зв’язків з громадськими організаціями прийняти до відома (додається).

2. Рекомендувати постійній комісії районної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, взаємодії з сільськими, селищними радами та зв’язків з громадськими організаціями:

- більш принципово і відповідально ставитися до своїх обов’язків та активізувати роботу комісії;

- впроваджувати нові форми і методи роботи постійної комісії, практикувати виїзні засідання за участю представників органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади;

- запровадити практику проведення спільних засідань з іншими постійними комісіями.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, взаємодії з сільськими, селищними радами та зв’язків з громадськими організаціями.

Голова районної ради А.М. Дуденко