back

Про звернення народних депутатів України

03 вересня 2014

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять четверта сесія шостого скликання)


____ вересня 2014 року
м.Чернігів

Про звернення народних
депутатів України

Розглянувши звернення народного депутата України, голови Ліберальної партії України М.В.Опанащенка та народного депутата України, голови Міжфракційного депутатського об»єднання «Антикризова група» І.О.Рибакова, відповідно до статті 140 Конституції України, керуючись частиною 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Звернення народного депутата України, голови Ліберальної партії України М.В.Опанащенка та народного депутата України, голови Міжфракційного депутатського об»єднання «Антикризова група» І.О.Рибакова щодо запропонованих законопроектів №4842 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України ( щодо подолання економічної кризи та створення умов, за яких кожен працюючий зможе забезпечити гідний рівень життя для себе та своєї родини)» та №4843 «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік» (щодо подолання економічної кризи та створення умов, за яких кожен працюючий зможе забезпечити гідний рівень життя для себе та своєї родини)» відносно збільшення розміру мінімальної заробітної плати прийняти до відома.

2. Резолютивна частина рішення буде сформульована за результатами розгляду даного звернення постійними комісіями районної ради.

3. Дане рішення направити народним депутатам України Опанащенку М.В. та Рибакову І.О.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань регламенту районної ради, депутатської діяльності та етики.

Голова районної ради А.М. Дуденко


Пояснювальна записка до проекту рішення...