back

Семінар-нарада

10 лютого 2011

9 лютого у великому залі районної ради відбулась семінар-нарада з сільськими, селищними головами на якій головували голова районної державної адміністрації Микола Кудрик та голова районної ради Михайло Литвин.

На семінар-нараду запрошені сільські, селищні голови, працівники апарату райдержадміністрації та виконавчого апарату районної ради.

З вступним словом виступив голова районної державної адміністрації Микола Кудрик.

За підсумками рейтингового оцінювання роботи були нагороджені відповідні виконкоми сільських та селищних рад по соціально-економічному розвитку територіальних громад та виконанню бюджетів за II півріччя 2010 року.

Про роль органів місцевого самоврядування в життєдіяльності територіальних громад району доповів голова районної ради Михайло Литвин.

Про впорядкування земельних відносин доповів начальник головного управління Держкомзему в області В’ячеслав Швед.

Про завдання виконкомів сільських та селищних рад по виконанню місцевих бюджетів на 2011 рік, фінансове забезпечення видатків на проведення заходів по благоустрою територій громад району, пов’язаних з 25-ми роковинами Чорнобильської катастрофи, про покращення якості обслуговування та дотримання торгівельних надбавок суб’єктами роздрібної торгівлі, які забезпечують населення продуктами харчування доповів заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол.

Керівник апарату райдержадміністрації Віктор Бешун доповів про стан виконавської дисципліни, роботи з документами та організації контролю за їх виконанням у виконкомах сільських, селищних рад району.

На нараді також були розглянуті наступні питання:

- про стан виконання спільних заходів з недопущення ускладнення криміногенної ситуації в районі у період світової фінансово-економічної кризи;

- про підсумки проведення чергового призову громадян України на строкову військову службу восени 2010 року та завдання на весняний призов 2011 року;

- про співпрацю кримінально-виконавчої інспекції району з сільськими, селищними радами щодо виконання покарань у вигляді громадських робіт;

- про організацію роботи по проведенню благоустрою населених пунктів району;

- про передачу закладів охорони здоров’я в спільну власність територіальних громад сіл та селищ району;

- про підготовку документів щодо присвоєння почесного звання «Мати-героїня;

- профілактичні заходи щодо недопущення занесення африканської чуми на територію району (Перегляд фільму).

Підсумки семінару-наради підвели голова районної державної адміністрації М.Кудрик та голова районної ради М.Литвин.


Виконавчий апарат районної ради