back

Про надання пільги по орендній платі за оренду об’єкта спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району фізичній особі – підприємцю Брижатій Л.В.

02 вересня 2010

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(двадцять четверта сесія п’ятого скликання)
Рішення

від 20 серпня 2010 року
м.Чернігів

Про надання пільги по орендній платі за
оренду об’єкта спільної власності територіальних
громад сіл, селищ Чернігівського району
фізичній особі – підприємцю Брижатій Л.В.

Розглянувши звернення Чернігівської центральної районної лікарні від 11 червня 2010 року № 1096, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку від 17 серпня 2010 року щодо надання пільги по орендній платі за користування орендованим приміщенням, розташованим в будівлі поліклініки Чернігівської центральної районної лікарні, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до розділу 13 Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району, затвердженої рішенням районної ради від 29 жовтня 2008 року, районна рада
в и р і ш и л а:

1. Надати пільгу по орендній платі фізичній особі - підприємцю Брижатій Людмилі Василівні за оренду частини приміщення загальною площею 7,44 м2 на першому поверсі будівлі поліклініки Чернігівської центральної районної лікарні за адресою м.Чернігів, вул. Шевченка, 114, яке перебуває у спільній власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району і використовується як торгове місце для продажу медичного та ортопедичного обладнання (милиці, палиці, підгузники та інше), зменшивши орендну ставку за 1 кв.м на 50 відсотків, тобто з 6 грн.50 коп. до 3 грн. 25 коп. (місячна ставка орендної плати за оренду 1 кв. м. загальної площі орендованого об’єкта, що застосовується для обчислення місячної орендної плати згідно п. 7,5 вищевказаної Методики).

2. Надати вищевказану пільгу з 10 червня 2010 року по 16 лютого 2011 року, тобто з дня звернення орендаря до закінчення строку дії договору оренди.

3. Головному лікарю Чернігівської центральної районної лікарні укласти з фізичною особою - підприємцем Брижатою Л.В. відповідну додаткову угоду до договору оренди № 22 від 16 лютого 2010 року.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради   Ф.М. Носенок