back

Про порядок та норматив відрахування частини прибутку комунальних підприємств

02 вересня 2010

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(двадцять четверта сесія п’ятого скликання)
Рішення

від 20 серпня 2010 року
м.Чернігів

Про порядок та норматив
відрахування частини прибутку
комунальних підприємств

З метою забезпечення збільшення надходжень до районного бюджету, керуючись п.20 ч.1 ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», та відповідно до ст. 58 Закону України «Про Державний бюджет України на 2010 рік», районна рада
в и р і ш и л а:

1. Встановити, що комунальні підприємства Чернігівської районної ради Чернігівської області сплачують до районного бюджету частину чистого прибутку (доходу) в розмірі 15 відсотків.

2. Частина чистого прибутку сплачується вказаними в п.1 даного рішення підприємствами до районного бюджету наростаючим підсумком щоквартальної фінансово-господарської діяльності у 2010 році у строки, встановлені для сплати податку на прибуток підприємств.

3. Визначена сума чистого прибутку (доходу) зараховується на рахунки районного бюджету, відкриті у відділенні державного казначейства в Чернігівському районі.

4. Частина чистого прибутку (доходу), що підлягає сплаті до районного бюджету, визначається комунальними підприємствами відповідно до форми розрахунку, встановленої Державною податковою адміністрацією, та зазначається у декларації з податку на прибуток підприємства.

Розрахунок частини чистого прибутку (доходу) подається до органів державної податкової служби у строк, передбачений для подання декларації з податку на прибуток.

5. Інформацію про нарахування та сплату частини прибутку (доходу) комунальні підприємства щоквартально подають Чернігівській районній раді та Чернігівській районній державній адміністрації.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку району.

Голова районної ради   Ф.М. Носенок