back

Про збільшення статутного капіталу та внесення змін і доповнень до Статуту комунального підприємства «Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації» Чернігівської районної ради Чернігівської області

16 лютого 2011

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
( третя сесія шостого скликання)
Р І Ш Е Н Н Я

від ... лютого 2011 року
м. Чернігів

Про збільшення статутного капіталу
та внесення змін і доповнень до
Статуту комунального підприємства
«Чернігівське районне бюро технічної
інвентаризації» Чернігівської районної
ради Чернігівської області

З метою підвищення ефективності роботи комунального підприємства «Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації» Чернігівської районної ради Чернігівської області шляхом розширення видів економічної діяльності, збільшення від цього відрахувань до бюджетів всіх рівнів, покращення надання споживачам послуг із землеустрою та землеоціночних робіт, відповідно до Господарського та Земельного кодексів України, Законів України «Про ліцензування певних видів господарської діяльності», «Про оцінку земель», «Про землеустрій», керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43, статтею 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Збільшити статутний капітал комунального підприємства «Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації» Чернігівської районної ради Чернігівської області на 50 000 грн. (п’ятдесят тисяч грн.) шляхом внеску на розрахунковий рахунок підприємства грошових коштів із районного бюджету.

2. Чернігівській районній державній адміністрації визначити джерела видатків із районного бюджету на збільшення статутного капіталу підприємства та подати на затвердження районній раді зміни до районного бюджету на 2011 рік.

3. Затвердити статутний капітал комунального підприємства «Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації» Чернігівської районної ради Чернігівської області у розмірі 132 441 грн. 50 коп. (сто тридцять дві тисячі чотириста сорок одна грн. 50 коп.)

4. Внести до Статуту комунального підприємства «Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації» Чернігівської районної ради Чернігівської області, затвердженого у новій редакції рішенням районної ради від 29 жовтня 2008 року «Про перейменування державного комунального підприємства «Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації» із змінами і доповненнями, внесеними рішенням районної ради від 26 грудня 2008 року, зміни і доповнення згідно додатку (додається).

5. Начальнику комунального підприємства «Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації» Чернігівської районної ради Чернігівської області здійснити заходи щодо державної реєстрації змін і доповнень до Статуту відповідно чинного законодавства.

6. Визнати таким, що втратив чинність абзац другий пункту 1 рішення районної ради від 26 грудня 2008 року «Про внесення змін і доповнень до Статуту комунального підприємства «Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації» Чернігівської районної ради Чернігівської області.

7. Встановити, що пункт 3 даного рішення та пункт 3 додатку 1 до цього рішення набувають чинності і підлягають державній реєстрації після внеску у повному обсязі грошових коштів на розрахунковий рахунок підприємства.

8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку району і з питань комунальної власності, будівництва, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства.

Голова районної ради М.Б. Литвин