back

Про хід виконання районної цільової Програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, подолання дитячої безпритульності та бездоглядності на 2011-2016 роки

02 липня 2014

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять третя сесія шостого скликання)


27 червня 2014 року
м.Чернігів

Про хід виконання районної цільової
Програми розвитку сімейних форм
виховання дітей-сиріт, дітей,
позбавлених батьківського піклування,
подолання дитячої безпритульності та
бездоглядності на 2011-2016 роки

Заслухавши інформацію Чернігівської районної державної адміністрації про хід виконання районної цільової Програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, подолання дитячої безпритульності та бездоглядності на 2011-2016 роки, відповідно до пунктів 16, 28 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Інформацію Чернігівської районної державної адміністрації про хід виконання районної цільової Програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, подолання дитячої безпритульності та бездоглядності на 2011-2016 роки, що затверджена рішенням Чернігівської районної ради від 25 травня 2011 року, взяти до відома (додається).

2. Чернігівській райдержадміністрації забезпечити фінансування районної цільової Програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, подолання дитячої безпритульності та бездоглядності відповідно до затвердженого районного бюджету на 2014 рік.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань сім’ї, молоді, розвитку фізичної культури, спорту та туризму.

Голова районної ради А.М. Дуденко