back

Анисівська громада відзначила 69-у річницю Перемоги

13 травня 2014

9 травня в с.Анисів біля Алеї Героїв відбулись урочистості з нагоди відзначення 69-ї річниці Перемоги. Про героїчні, суворі та жахливі воєнні роки розповів жива легенда Вітчизняної війни, полковник у відставці, голова організації ветеранів сіл Анисів та Лукашівка Іван Андрієнко.

Слова вдячності і шани до тих, хто захищав і звільняв рідну землю, хто віддав за неї життя, а також надію в те, що жахливі часи більше не повторяться, висловили голова районної ради Анатолій Дуденко, священнослужитель отець Іоан, секретар сільської ради Тетяна Куча.

Учні школи та колектив художньої самодіяльності привітали гостей та жителів громади святковим концертом. Учасники свята поклали вінки та квіти до Обеліска Слави.

Відбувся розіграш 150 лотерейних квитків та 2 велосипедів, а зібрані кошти за лотерейні квитки направленні українським військовослужбовцям.

На місцевому стадіоні відбулась гра між командою с.Лукашівки «Кера» та командою села Анисів «Зернопром» за кубок Анисова. З рахунком 7:1 перемогу здобула команда «Зернопром».

Смачним доповненням до святкування стали козацький куліш та млинці з маком.