29 грудня 2023

24 сесія 8 скликання від 22 грудня  2023 року

 

№ п/п Назва рішення районної ради Переглянути Примітка
1

Про  внесення змін до районної Програми фінансового забезпечення нагородження відзнаками Чернігівської районної ради Чернігівської області на 2023 рік.

Переглянути  
2

Про   затвердження   Програми   фінансового  забезпечення нагородження відзнаками Чернігівської  районної  ради  Чернігівської  області  на 2024 рік.

Переглянути  
3

Про затвердження Програми міжнародного співробітництва на 2024- 2025 роки.

Переглянути  
4

 Про районний бюджет Чернігівського району на 2024 рік  (код  бюджету 25321200000).

Переглянути  
5

Про  встановлення надбавки  за вислугу  років заступнику голови районної  ради.

Переглянути  
6

Про   внесення    змін  до  складу  присяжних  Чернігівського районного  суду Чернігівської  області, затвердженого рішенням  районної  ради 20  вересня 2022 року.

Переглянути  
7

Про  внесення  змін  до  Регламенту  роботи  Чернігівської районної  ради  восьмого  скликання.

Переглянути  
8

Про план роботи районної ради на 2024 рік.

Переглянути

 

 
9

Про надання згоди на відчуження транспортного засобу.

Переглянути
10

Про надання згоди на безоплатну передачу у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівського району майна.

Переглянути  
11

Про продовження терміну дії контакту з директором Чернігівського районного комунального підприємства «Чернігіврайагробуд».

Переглянути  
12

Про передачу в оренду та включення до Переліку другого типу майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівського району.

 Переглянути  
13

Про звернення депутатів Чернігівської районної ради Чернігівської області до Кабінету Міністрів України щодо недопущення ускладнення ввезення гуманітарної допомоги в Україну.  

Переглянути  
14

Про звернення Чернігівської районної ради до Верховної Ради України щодо призупинення повноважень депутатів від політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ».

Питання не проголосовано  

Переглянути результати голосування
15

Про підтримку запита  депутата  районної ради Ларченка О.М. щодо забезпечення власним житлом сім’ї солдата, ветерана війни, інваліда І групи Медвідя В.М, враховуючи його фізичні потреби

Переглянути