back

Відбулись сходи представників Седнівської територіальної громади

26 березня 2014

14 березня ц.р. за участю голови районної ради Анатолія Дуденка відбулися збори Седнівської територіальної громади.

У заході взяли участь голова районної державної адміністрації Микола Ганжа, заступник голови райдержадміністрації Андрій Горбань, начальник управління економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Андрій Василець, представник управління Держземагенства у Чернігівському районі Володимир Брей, в.о. начальника Чернігівських РЕМ Олександр Короп, представник ППЧ смт.Седнів Генадій Сташук, депутат районної ради, директор Седнівського НВК Валерій Іванов, жителі територіальної громади.

Присутні заслухали звіт секретаря селищної ради Людмили Яценко про роботу виконкому у 2013 році. Також були затверджені ставки місцевих податків та зборів на 2014 рік та розглянуто ряд питань життєдіяльності територіальної громади.

В ході зустрічі також доповіли директор Седнівського НВК Валерій Іванов та головний лікар Седнівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини Оксана Дубінська про стан та розвиток освітньої та медицинської галузі відповідно на території Седнівської селищної ради у 2013 році. Мешканці взяли активну участь в обговоренні. Вони мали нагоду ставити свої запитання, як секретарю селищної ради так і представникам влади. Присутніх хвилювали, зокрема, питання подальшого облаштування вуличного освітлення, утримання в належному стані каналізаційних мереж, санітарний стан населених пунктів, низька напруга в електромережі селища.

За результатами обговорених питань прийняті відповідні рішення.