back

Збори Дніпровської територіальної громади

26 березня 2014

19 березня 2014 року пройшли збори Дніпровської територіальної громади. У заході взяли участь голова районної ради Анатолій Дуденко, керуюча справами виконавчого апарату районної ради Ірина Кудрик, перший заступник голови районної державної адміністрації Анатолій Кругол, начальник Управління праці та соціального захисту населення Валентина Лугова, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та охорони здоров’я Наталія Мольченко, начальник відділу прикордонної служби «Дніпровське» Леонід Шелест, начальник 3 ДПРЧ 1 ДПРЗ У ДНСН України в Чернігівській області Леонід Шелест, спеціаліст управління Держземагенства в Чернігівському районі Володимир Брей, жителі територіальної громади.

Присутні заслухали звіт сільського голови Олександра Новика про роботу виконкому у 2013 році. Також були затверджені ставки місцевих податків та зборів на 2014 рік та розглянуто ряд питань життєдіяльності територіальної громади, в тому числі питання щодо благоустрою території, пожежної безпеки.

В ході зустрічі також доповіли головний лікар Дніпровської медичної амбулаторії загальної практики сімейної медицини Олексій Устеленцев, який довів до відома територіальної громади про надання медичних послуг місцевою амбулаторією населенню. Завідувач ДНЗ «Світлячок» Валентина Романчук розповіла про свята та будні наймолодшого контингенту території. Начальник 3 ДПРЧ 1 ДПРЗ У ДНСН України в Чернігівській області Леонід Шелест проінформував населення про стан пожежної безпеки в районі та на території Дніпровської сільської ради, провів загальний інструктаж населення з дотримання правил пожежної безпеки. Начальник відділу прикордонної служби «Дніпровське» Леонід Шелест звернувся до громадян з проханням бути обачними до підозрілих осіб та вчасно повідомляти прикордонну службу про таких осіб.

Багато питань громадяни задавали спеціалісту управління Держземагенства в Чернігівському районі в частині правильності оформлення та використання земельних паїв та земельних ділянок, що знаходяться за межами села. Особливо гостро розглядалось питання використання прибережної смуги. Заключне слово на зборах громадян сказали голова районної ради Анатолій Дуденко та перший заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол. Присутніх громадян хвилювали наболіли питання щодо оренди земельних паїв, правильності оформлення прав власності на земельні ділянки та незаконне використання прибережної смуги. Багато теплих слів з боку керівників районної влади та з боку мешканців громади було сказано на адресу сільського голови Олександра Новика.

За результатами обговорених питань прийняті відповідні рішення.