back

Збори Пісківської громади

18 лютого 2014

14 лютого в приміщені навчально-виховного комплексу відбулися збори уповноважених представників Пісківської територіальної громади.

У заході взяли участь голова районної державної адміністрації Микола Ганжа, виконуючий обов’язки директора Чернігівських РЕМ Олександр Короп, дільничний інспектор міліції Віталій Заглядський, головний спеціаліст організаційного відділу районної ради Леся Мальцева.

Присутні заслухали звіт сільського голови Надії Голубенко. Співдоповідачами сільського голови стали директор Пісківського НВК Валентина Киянець, директор Пісківського будинку культури Олександр Галенко, завідувач фельдшерським пунктом Світлана Олійник, директор ТОВ «Новий шлях» Володимир Жильников.

У своєму зверненні до присутніх голова районної державної адміністрації, депутат районної ради по одномандатному мажоритарному виборчому окрузі Пісківської територіальної громади Микола Ганжа звернув увагу на те, що необхідно спрямовувати зусилля на розбудову нашої держави, а не на її руйнацію.

Головні завдання в Чернігівському районі – це нарощення обсягів валової продукції в промисловості та сільському господарстві, розширення мережі дошкільних навчальних закладів, розвиток сільських територій. З усього, що сталося, і опозиція, і влада мають зробити висновки. Внутрішні конфлікти несуть українському суспільству протистояння і розбрат. Сьогоднішнє наше завдання – бути ближче до людей, об'єднати зусилля для розбудови нашої держави на благо українського народу. Досягти цього можливо лише мирним шляхом, шляхом дотримання букви Закону.

Представниками територіальної громади в ході зустрічі були підняті питання вуличного освітлення, ремонту під’їзної дороги до с.Піски та дороги Піски-Підгірне, ремонту доріг комунальної власності в с.Піски, перекриття даху в приміщенні клубу-бібліотеки с.Підгірне, заміни в приміщенні Пісківського будинку культури вікон та вхідних дверей, забезпечення мешканців с.Підгірне виїзною торгівлею або відкриття магазину, встановлення автозупинки в с.Піски, заміни вікон в приміщенні Пісківського НВК у спальній кімнаті дитячого садка, розчищення від гілок перерослих дерев вулиці Садової в с.Піски, можливості заїзду автобуса Чернігів-Б.Муравейка в с.Піски 2 рази на тиждень.

Захід завершився виступами, які підготували учні Пісківського навчально – виховного комплексу.

За результатами проведених зборів, робота сільського голови визначена громадою, як добра.