back

Про звіт по виконанню районної Комплексної програми профілактики правопорушень на 2012-2013 роки

20 вересня 2013

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(шістнадцята сесія шостого скликання)

17 вересня 2013 року
м.Чернігів

Про звіт по виконанню районної
Комплексної програми профілактики
правопорушень на 2012-2013 роки

З метою забезпечення конституційних прав і свобод людини та громадянина, зміцнення законності і правопорядку, спрямування зусиль правоохоронних органів на протидію суспільно небезпечним протиправним діянням, підвищення координуючої ролі органів місцевого самоврядування, виконавчої влади в розв’язанні проблем боротьби зі злочинністю та її негативними наслідками, керуючись пунктом 28 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада вирішила:

1. Звіт про виконання районної Комплексної програми профілактики правопорушень на 2012-2013 роки, затвердженої рішенням районної ради від 15 березня 2012 року, взяти до відома (звіт додається).

2. Районній державній адміністрації при виконанні районного бюджету у 2013 році забезпечити фінансування Програми, виходячи з фінансових можливостей бюджету та з врахуванням вимог статті 85 Бюджетного кодексу України.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань забезпечення законності та правопорядку.

Голова районної ради М.Б. Литвин