back

Засідання постійної комісії районної ради з питань комунальної власності,  житлово-комунального господарства, траспорту та інфраструктури.

26 квітня 2024

24 квітня 2024 року відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань комунальної власності,  житлово-комунального господарства, траспорту та інфраструктури.

У роботі комісії взяли участь депутати районної ради - члени постійної комісії, голова Чернігівської районної ради Тетяна Кузнецова-Молодчая, заступник голови Чернігівської районної ради Василь Леоненко, доповідачі з питань порядку денного, куратор комісії.

Під час засідання депутатами розглянуто чотири питання:

  1. Про розгляд звернення щодо списання чотирнадцяти одиниць основних засобів, які обліковуються на балансі комунального некомерційного підприємства «Чернігівська центральна районна лікарня».
  2. Про розгляд та затвердження фінансового плану комунального підприємства «Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації» Чернігівської районної ради Чернігівської області на 2024 рік.
  3. Про розгляд звернення щодо списання шести одиниць основних засобів, які обліковуються на балансі комунального некомерційного підприємства «Чернігівська центральна районна лікарня».
  4. Про розгляд звернення щодо списання основного засобу - комп’ютера BRAVO 130.23, який обліковується на балансі комунального підприємства «Архітектурно-будівельний центр» Чернігівської районної ради Чернігівської області.

Проаналізувавши інформацію доповідачів з кожного питання, депутати активно їх обговорювали, ставили запитання та прийняли відповідні рішення та рекомендації.