back

ВІДЗНАКУ «ПОЧЕСНИЙ ВЕТЕРАН УКРАЇНИ» ОТРИМАЛА ОЛЬГА СІРИК

12 квітня 2024

12 квітня 2024 року в селі Шестовиця  Киїнської територіальної громади відбулася зустріч веранів та пенсіонарів села із головою Чернігівської районної організації ветеранів України Анатолієм Скуратовичем, керуючим справами виконавчого апарату районної ради Лесею Мальцевою, представником  протезно-ортопедичного підприємства «Сигма-орто» Наталією Сердюк та  юристом громадської приймальні  безоплатної правової допомоги Романом Барабашом.

 

На початку зустрічі всі присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам»ять полеглих воїнів-зихисників та мирних громадян, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

 

В ході зустрічі  голова Чернігівської районної організації ветеранів України Анатолій Скуратович виконав приємну місію та вручив відзнаку «Почесний ветеран України»  Ользі Сірик – голові ветеранської організації Шестовицького старостинського округу. Ольга Григорівна очолює первинну ветеранську організацію з 2015 року.  Має заслужений авторитет і повагу односельців.  Анатолій Скуратович зазнавич, що робота Шестовицької первинної ветеранської організації  одна з найкращих як в Чернігівському районі так і в області. Це заслуга, в  першу чергу,  керівника первинної організації.

Ольга Григорівна Сірик проінформувала присутніх про роботу Шестовицької ветеранської організації  під час воєнного стану та окреслила плани роботи на найближчий час.

 Присутні на зустрічі мешканці села Шестовиця мали змогу отримати консультації щодо договорів оренди землі в умовах воєнного стану та безкоштовного виготовлення протезів, ортезів, взуття.