back

«ДЯКУЄМО, ЩО МОЖЕМО ПОДЯКУВАТИ»

23 лютого 2024

Ці слова сказала сьогодні одна із медичних працівників комунального некомерційного підприємства «Чернігівська центральна районна лікарня».

 

Працівники цієї лікарні долучилися до благодійного збору для підтримки військовослужбовців Збройних Сил України.

 

Колектив лікарні зібрав майже 88 тисяч гривень.

 

Сьогодні ці кошти передали командиру 162 батальйону територіальної оборони, в якому несуть почесну службу два лікарі - працівники Чернігівської центральної районної лікарні, які наразі є лікарями офіцерами цього батальону.

 

Генеральний директор Чернігівської центральної районної лікарні Інна Фесенко подякувала військовослужбовцям за захист, спокій та незламність і запевнила, що в разі потреби кожен з медичних працівників готовий стати поруч і нести службу як військові медики. Інна Валентинівна висловила слова подяки кожному працівнику лікарні за виявлену ініціативу та підтримку благодійної акції.

 

Голова Чернігівської районної ради Тетяна Кузнецова-Молодчая звернулася до присутніх в залі медичних працівників із словами щирої вдячності за доброчинну справу та сердечно подякувала всім, хто сьогодні своєю працею, небайдужістю, активною громадською позицією підтримує українських воїнів.

 

У свою чергу військовослужбовці подякували колективу Чернігівської центральної районної лікарні за підтримку, за допомогу, за кошти, які спрямуються для відновлення матеріальної бази батальйону.

 

Лише тиждень минув, як 162-й Чернігівський БТО повернувся із зони активних бойових дій. Більше 6-ти місяців військовослужбовці підрозділу виконували бойові завдання із захисту національної безпеки та оборони на сході нашої держави.

 

Йдучи поруч, пліч-о-пліч, ми обов'язково переможемо!

 

Коли бачиш сльози на очах лікарів це багато про що говорить!

Фото Чернігівської районної державної адміністрації.