back

02 жовтня 2020

Шановні вчителі, працівники та ветерани освітянської ниви Чернігівського району!

Щорічно, в першу неділю жовтня, ми маємо гарну можливість привітати усіх працівників освіти з професійним святом  –  Днем працівників освіти.

У цей день кожний з нас, якого б віку і суспільного становища він не досяг, з особливою теплотою  згадує свого вчителя та рідну школу.

День працівників освіти – свято тих, хто завоював в нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність. Своєю натхненною працею ви робите цей світ гуманнішим, добрішим, сповненим світла, добра, надії.

Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі.

Нехай же кожен ваш день розпочинається усмішкою, а завершується відчуттям задоволення, думки ваші і вчинки проміняться добром і щедрістю, а серце зігрівається щирою вдячністю батьків і ваших вихованців.

Бажаю вам, дорогі освітяни, творчих успіхів у вашій благородній педагогічній діяльності, натхнення й оптимізму, міцного здоров’я, злагоди і щастя у сім’ях,  нових творчих знахідок, креативних та розумних учнів.

Голова районної  ради      Олександр Ларченко