back

25 травня 2020

Апаратна нарада у голови Чернігівської районної ради Олександра Ларченка

Сьогодні, 25  травня 2020 року,  голова Чернігівської районної ради Олександр Ларченко провів щотижневу нараду.

В ході наради обговорено план роботи районної ради на поточний тиждень та найближчу перспективу. Зокрема, участь голови районної ради Олександра Ларченка  у обласній нараді  щодо розвитку  державного підприємства «Чернігівторф» ,  що відбудеться 26 травня  2020 року о 10.00 год. у залі засідань адмінбудинку Чернігівської обласної ради (проспект Миру, 43, м. Чернігів), підписання угоди  про співпрацю  та взаємодію між представницькими органів  місцевого самоврядування  та комунальною установою  «Інклюзивно-ресурсний центр».

Також обговорено питань  підготовки  до чергової 35 сесії районної ради, засідання якої сплановано провести 23 червня,  подання посадовими особами органів місцевого самоврядування  та депутатським корпусом районної ради декларацій про майно, доходи, витрати і зобов`язання фінансового характеру за 2019 рік та інші питання.

До того ж, під час наради йшлося про поточний стан роботи кожного з працівників виконавчого апарату районної ради, вирішення ряду питань комунальної та фінансово-господарської діяльності ради та інших актуальних робочих питань.

За результатами апаратної наради головою районної ради Олександром Ларченком дані відповідні доручення.