back

Про внесення змін в Додаток до районної програми фінансування робіт пов’язаних з капітальним ремонтом вулиць та доріг комунальної власності на 2012 рік

14 листопада 2012

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(дванадцята сесія шостого скликання)

__ грудня 2012 року
м.Чернігів

Про внесення змін в Додаток до районної
програми фінансування робіт пов’язаних
з капітальним ремонтом вулиць та доріг
комунальної власності на 2012 рік

З метою ефективного використання коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах Чернігівського району, відповідно до розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 25 жовтня 2012 року № 389 «Про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації від 11 квітня 2012 року №126», керуючись п.16 ч.1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Внести зміни до Додатку до районної програми фінансування робіт пов’язаних з капітальним ремонтом вулиць та доріг комунальної власності на 2012 рік затвердженої рішенням Чернігівської районної ради від 21 червня 2012 року (додається).

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів та соціально – економічного розвитку району.

Голова районної ради М.Б. Литвин