back

14 березня 2019

Шановні  добровольці!

Сьогодні, 14 березня, в Україні втретє відзначають День українського добровольця. У календарі знаменних дат нашої держави це свято з’явилося у нелегкий для українців час ‒ у час, коли у  битві з агресором ми змушені відстоювати своє право на самовизначеність і незалежність. Саме добровольці на перший поклик Вітчизни, покинувши упорядковане цивільне життя,  тепло родинних осель, відірвались від улюблених справ і ризикуючи власним життям,   першими стали на  захист Батьківщини. Наразі на фронтах неоголошеної війни українські патріоти роблять усе можливе для забезпечення надійної оборони, недоторканності та територіальної цілісності української держави.

День українського добровольця стане однією з основ, на якій будуть зростати і гартуватися нові покоління вільних українців.

Шановні добровольці! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня українського добровольця! Мирного неба над Україною, міцного здоров’я вам та вашим родинам, добробуту, витримки та стійкості духу у благородній справі вірного служіння рідному народові. Нехай любов до Батьківщини та людська шана надихають на нові звершення в ім’я  незалежної України! Вічна пам’ять добровольцям, які загинули захищаючи Україну!

Слава Україні! Слава українським патріотам!

З повагою та шаною 

Голова районної ради    Олександр Ларченко!