back

19 травня 2018

П’ять десятиліть тому розпочала свою роботу Трисвятськослобідська школа! Сьогодні вона святкує свій золотий ювілей 50 років!

50 років для школи – це певний рубіж, висока сходинка, на яку необхідно було піднятися. Це близько 53000 уроків 106000 шкільних дзвінків.

Школа стала справжньою рідною домівкою для всіх і кожного, хто мав можливість тут вчити і навчатися, пізнавати світ через шкільну науку. Півстоліття – це вже історія. Історія – це дорога. У кожного, начебто, своя, але спільна для людей, об’єднаних єдиною справою, це пам'ять і традиції, наступність поколінь, вона – той вогник, що світить людині упродовж всього життя, зігріває своїм теплом і завжди радо відчиняє назустріч двері. За роки свого існування школа виховала безліч гідних учнів. Нехай і далі примножуються досягнення закладу в найважливішій справі українського суспільства - формуванні високоосвіченої, духовно багатої людини. Школі-ювіляру бажаю процвітання, вчителям і учням - успіхів, щастя та міцного здоров'я. Нехай кожна дитина знайде своє місце у житті. Будьте добрими людьми, в історії залишаться ваші добрі справи, адже ваше щастя – це щастя вашої школи, щастя нашої держави!

З повагою голова Чернігівської районної ради Олександр Ларченко.