back

Про затвердження організаційної структури комунального закладу «Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Чернігівської районної ради Чернігівської області.

22 грудня 2017

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцята сесія сьомого скликання)


22 грудня 2017 року
м.Чернігів


Про затвердження організаційної структури
комунального закладу “Чернігівський районний
центр первинної медико-санітарної допомоги”
Чернігівської районної ради Чернігівської області

Відповідно до пункту 20 частини 1 статті 43 та частини 4 статті 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, керуючись нормами Типового положення про бухгалтерську службу бюджетних установ, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 26 січня 2011 року №59, районна рада в и р і ш и л а:

1. Внести зміни до організаційної структури комунального закладу “Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги” Чернігівської районної ради Чернігівської області та затвердити її в новій редакції згідно з додатком.

2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення сесії Чернігівської районної ради від 19.10.2016 року “Про затвердження організаційної структури комунального закладу “Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги” Чернігівської районної ради Чернігівської області (нова редакція)”.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму та з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Заступник голови районної ради В.А.Поліщук

Результати поіменного голосування
(переглянути...)