back

Про внесення змін до складу Президії районної ради.

14 грудня 2017

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцята сесія сьомого скликання)


14 грудня 2017 року
м.Чернігів


Про внесення змін до складу
Президії районної ради

В зв’язку з кадровими змінами у депутатській фракції політичної партії «Наш край» у Чернігівській районній раді, відповідно до статті 58 Регламенту роботи Чернігівської районної ради сьомого скликання, затвердженого рішенням районної ради від 16.12.2015року, Положення про президію районної ради сьомого скликання, затвердженого рішенням районної ради від 16.12.2015 року, керуючись пунктом 3 частини 1 статті 43 та статтею 57 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Абзац 5 пункту 1 рішення районної ради від 30 травня 2017 року «Про внесення змін до складу Президії районної ради та затвердження його в новій редакції» викласти в наступній редакції:

«Кубрак Михайло Михайлович - голова постійної комісії районної ради з питань розвитку місцевого самоврядування та здійснення децентралізації» .

2. Доповнити пункт 1 рішення районної ради від 30 травня 2017 року «Про внесення змін до складу Президії районної ради та затвердження його в новій редакції» абзацом 14 наступного змісту:

«Гетта Ольга Іванівна - керівник депутатської фракції політичної партії «Наш край» у Чернігівській районній раді».

Голова районної ради О.М. Ларченко

Результати поіменного голосування
(переглянути...)