back

16 листопада 2017

Чернігівська центральна районна бібліотека інформує:

Як реформа в народ ходила

Життя час від часу підкидає сюрпризи. Різні. Так, наприклад, погодні умови внесли корективи у проведення вуличної акції «Молодь для громади», яка була запланована в Михайло-Коцюбинській ОТГ на 14 листопада й проводилась в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (#ПУЛЬС), що виконується Асоціацією міст України у партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (#IREX) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (#USAID) в співпраці з #ГО_Центр_Взаємодії. В громаді проект реалізуює відділ обслуговування Чернігівської районної бібліотеки.

Звісно, дощ розігнати не вдалося, однак молоді, ініціативні й активні – це ті, хто адаптується до будь-яких умов, в тому числі й погодних. Так, вуличній акції було вирішено надати локального характеру й на людей не просто чекали, їх шукали. Організатори й учасники обійшли комунальні заклади селища, зазирнули в магазини, лікарню, селищну раду, де не лише інформували про реформу місцевого самоврядування, а й пропонували організувати інформаційні куточки із залученням поліграфічної продукції.

Також анонсувалась інформаційна зустріч в бібліотеці з експертами #АМУ у форматі «живих книг». Жителі селища отримали запрошення й щирі посмішки, а звичайний дощовий день подарував надію на успіх.

За додатковою інформацією звертатися:

Олена Сердюк-Печорна, бібліотекар відділу обслуговування Чернігівської центральної районної бібліотеки.

Тел.: 066-61-81-955; (0462) 68-14-21;

Е-mail: [email protected].

#USAID #PULSE #IREX #АМУ #ПУЛЬС, #Центр_взаємодії, #Чернігівська_районна_ЦБС