back

26 вересня 2017

Колегія райдержадміністрації

Голова районної ради Олександр Ларченко та заступник голови районної ради Володимир Поліщук 26 вересня 2017 року брали участь у розширеному засіданні Колегії районної державної адміністрації, яку проводив голова райдержадміністрації Корж В.Б.

На засідання запрошувалися начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники установ та організацій району, сільські, селищні голови.

На Колегії розглядалися питання щодо підсумків незалежного оцінювання учнів у 2017 році. Начальник відділу освіти Маханькова Т.М. докладно інформувала членів Колегії про узагальнені результати зовнішнього незалежного оцінювання 2017 року у порівнянні з регіональними показниками. З української мови та літератури найкращі показники мають учні Трисвятськослобідської, Киїнської загальноосвітніх шкіл та Киселівського НВК, з історії – учні Киїнської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Киселівського НВК. Лише вісім випускників району обрали для ЗНО англійську мову.

Олександр Ларченко зазначив, що результати ЗНО свідчать про необхідність більш відповідальної роботи адміністрації навчальних закладів району, вчителів - предметників щодо надання якісних знань та підготовки учнів до тестування.

Заступник начальника Чернігівського районного відділення поліції Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Комлик О.Л. доповідав про профілактику та стан боротьби зі злочинністю та правопорушеннями, забезпечення законності в районі.

Колегія районної державної адміністрації за результатами розгляду питань порядку денного прийняла рішення, які будуть реалізовані шляхом видання розпоряджень голови РДА.