back

25 вересня 2017

Апаратна нарада у голови Чернігівської районної ради Олександра Ларченка.

25 вересня 2017 року голова Чернігівської районної ради Олександр Ларченко провів щотижневу нараду із заступником голови районної ради Володимиром Поліщуком, керуючим справами виконавчого апарату районної ради Світланою Струк та начальниками відділів районної ради.

Під час наради обговорено стан виконання за минулий період доручень голови ради та визначено план роботи районної ради на наступний тиждень, зокрема, проведення засідань постійних комісій районної ради та засідання Президії райради, які відбудуться на поточному тижні.

Голова районної ради Олександр Ларченко акцентував увагу працівників виконавчого апарату районної ради на якісній та професійній підготовці даних засідань.

Обговорено участь голови ради у районних заходах, присвячених Дню працівників освіти та Всеукраїнського дня бібліотек, а також у засіданні Колегії Чернігівської районної державної адміністрації та інше.

Голова районної ради Олександр Миколайович Ларченко звернув увагу на запрошенні депутатів районної ради на Всеукраїнське літературно-мистецьке свято «Седнівська осінь», яке відбудеться 30 вересня о 10.30 год. в смт.Седнів.

За результатами апаратної наради головою районної ради Олександром Ларченком дані відповідні доручення.