back

19 серпня 2017

Відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань освіти, охорони здоров»я, соціального захисту, культури, спорту та туризму.

17 серпня 2017 року під головуванням Олександра Мисюри за участі голови районної ради Олександра Ларченка відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань освіти, охорони здоров»я, соціального захисту, культури, спорту та туризму.

На засіданні були присутні депутати районної ради – члени постійної комісії, працівники виконавчого апарату районної ради та районної державної адміністрації, представник Петрушинської територіальної громади - Сергій Горобець, директор Петрушинської ЗОШ Сериченко В.Д.

Найжвавіше депутати обговорювали питання щодо реорганізації Петрушинської ЗОШ І-ІІ ступенів. Річ в тім, що за результатами розгляду звернення мешканців села Петрушин дане питання було знято з порядку денного сімнадцятої сесії районної ради, яка відбулася 25 липня поточного року. Але, станом на 16.08.2017 року за інформацією директора школи Сериченка В.Д. кількість дітей в Петрушинській школі не збільшилася, а зменшилася до 24 чоловік. Тому, постійною комісією прийнято рекомендації щодо розгляду даного питання на пленарному засіданні ради, яке відбудеться 22 серпня 2017 року.

Депутати районної ради працювали злагоджено та конструктивно, розглянули чотири питання порядку денного та прийняли відповідні рекомендації.