back

20 лютого 2017

18 лютого 2017 року відбулися збори громадян в с.Деснянка Чернігівського району.

На збори громадян були запрошені депутат районної ради Дмитро Федоров, працівник районної ради Максим Пушкар, представник ЧРВП в Чернігівській області та представник Управління Держгеокадастру у Чернігівському районі Чернігівської області Олександр Шугайло.

Відповідно до порядку денного перед громадою звітувала виконуючий обов’язки сільського голови Світлана Стопичева. Разом з громадою було обговорено проблемні питання, заслухані пропозиції та прийняті відповідні рішення. Дмитро Федоров прозвітував перед мешканцями с. Деснянка Новобілоуської громади про свою роботу.

Також мешканці с. Деснянка заслухали доповіді запрошених на збори гостей. В спілкуванні мещканці мали можливість задати питання та отримати обґрунтовані відповіді, висловити свої побажання, запропонувати шляхи вирішення тих чи інших проблем.

З заключним словом виступив Дмитро Федоров. В своєму виступі він підсумував все сказане вище, більш детально торкнувся теми децентралізації, медичної реформи та подякував присутнім за теплий прийом.

За інформацією виконавчого апарату районної ради