back

Про затвердження Положення про здійснення допорогових закупівель товарів, робіт і послуг комунальними закладами, установами та підприємствами Чернігівської районної ради із використанням системи електронних закупівель РrоZоrrо

09 грудня 2016

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(десята сесія сьомого скликання)


__________ 2016 року
м.Чернігів

Про затвердження Положення про
здійснення допорогових закупівель
товарів, робіт і послуг комунальними
закладами, установами та
підприємствами Чернігівської районної
ради із використанням системи
електронних закупівель РrоZоrrо

З метою встановлення єдиного механізму організаційно-правових заходів здійснення допорогових закупівель товарів, робіт і послуг комунальними закладами, установами та підприємствами Чернігівської районної ради із використанням системи електронних закупівель РrоZоrrо, відповідно до пункту 20 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, частин 3, 4 статті 65, частини 7 статті 78 Господарського кодексу України районна рада вирішила:

1. Затвердити Положення про здійснення допорогових закупівель товарів, робіт і послуг комунальними закладами, установами та підприємствами Чернігівської районної ради із використанням системи електронних закупівель РrоZоrrо (додається).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на Постійну комісію районної ради з питань бюджету, інвестицій та соціально-економічного розвитку.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Аналіз регуляторного впливу...