back

Про затвердження Положення комунальної установи «Чернігівський районний трудовий архів» Чернігівської районної ради Чернігівської області (нова редакція)

10 листопада 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(дев’ята сесія сьомого скликання)


10 листопада 2016 року
м.Чернігів


З метою приведення у відповідність до Податкового кодексу України та вимог стосовно неприбуткових підприємств, установ, організацій, затверджених Постановою КМУ № 440 від 13 липня 2016 року, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43, статтями 59, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити Положення комунальної установи “Чернігівський районний трудовий архів” Чернігівської районної ради Чернігівської області у новій редакції.

2. Завідувачу комунальної установи “Чернігівський районний трудовий архів” Чернігівської районної ради Чернігівської області (Черниш Н.А.) забезпечити здійснення державної реєстрації Положення комунальної установи у новій редакції відповідно до вимог чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Результати поіменного голосування
(переглянути...)