back

Про затвердження організаційної структури комунального закладу «Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Чернігівської районної ради Чернігівської області (нова редакція)

19 жовтня 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(дев’ята сесія сьомого скликання)


19 жовтня 2016 року
м.Чернігів

Про затвердження організаційної структури
комунального закладу “Чернігівський
районний центр первинної медико-санітарної
допомоги” Чернігівської районної ради
Чернігівської області (нова редакція)

В зв’язку зі зміною назв населених пунктів Чернігівського району згідно закону України № 317-VIII від 09.04.2015 року “Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки”, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43, статтею 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити організаційну структуру комунального закладу “Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги” Чернігівської районної ради Чернігівської області в новій редакції (додається).

2. Визнати таким, що втратив чинність пункт 1 рішення районної ради від 17 вересня 2013 року “Про затвердження організаційної структури та примірного штатного розпису комунального закладу “Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги” Чернігівської районної ради Чернігівської області”.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму та з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Результати поіменного голосування
(переглянути...)