back

Про затвердження Статуту комунального закладу «Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Чернігівської районної ради Чернігівської області (нова редакція).

19 жовтня 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(дев’ята сесія сьомого скликання)


19 жовтня 2016 року
м.Чернігів

Про затвердження Статуту
комунального закладу “Чернігівський
районний центр первинної медико-
санітарної допомоги” Чернігівської
районної ради Чернігівської області
(нова редакція)

З метою приведення у відповідність до Податкового кодексу України та вимог стосовно неприбуткових підприємств, установ, організацій, затверджених Постановою КМУ № 440 від 13 липня 2016 року, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43, статтями 59, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити Статут комунального закладу “Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги” Чернігівської районної ради Чернігівської області у новій редакції.

2. Головному лікарю комунального закладу “Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги” Чернігівської районної ради Чернігівської області (Куниці В.М.) забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту комунального закладу у новій редакції відповідно до вимог чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму і з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Результати поіменного голосування
(переглянути...)