back

Про реорганізацію Шестовицької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Чернігівської районної ради Чернігівської області

12 липня 2016

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(сьома сесія сьомого скликання)


____________ 2016 року
м.Чернігів

Про реорганізацію
Шестовицької загальноосвітньої
школи І-ІІ ступенів
Чернігівської районної ради
Чернігівської області

Відповідно до пункту 20 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 63, статті 11 Закону України «Про загальну середню освіту», статтей 104, 105, 110, 111 Цивільного кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців», Постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2016 року № 15 «Деякі питання регулювання міжбюджетних відносин», з метою оптимізації мережі загальноосвітніх навчальних закладів у районі та підвищення ефективності організації навчально-виховного процесу з урахуванням наявного учнівського контингенту, районна рада в и р і ш и л а :

1. З 01 вересня 2016 року реорганізувати загальноосвітній навчальний заклад «Шестовицька загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Чернігівської районної ради Чернігівської області» у «Шестовицька загальноосвітня школа І ступеня Чернігівської районної ради Чернігівської області».

2. Створити комісію з припинення Шестовицької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів в порядку перетворення (далі – комісія з припинення) у складі згідно з додатком.

3. Комісії з припинення у встановленому законодавством порядку здійснити організаційно-правові заходи щодо реорганізації Шестовицької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Чернігівської районної ради Чернігівської області в Шестовицьку загальноосвітню школу І ступеня Чернігівської районної ради Чернігівської області в порядку перетворення.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Чернігівської районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Пояснювальна записка до проекту рішення...