back

Про надання дозволу Чернігівському районному комунальному підприємству «Чернігіврайагробуд» на передачу майна в оренду

19 травня 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(шоста сесія сьомого скликання)


19 травня 2016 року
м.Чернігів

Про надання дозволу Чернігівському
районному комунальному
підприємству «Чернігіврайагробуд»
на передачу майна в оренду

Розглянувши звернення Чернігівського районного комунального підприємства «Чернігіврайагробуд» від 18 квітня 2016 року № 13 про надання дозволу на передачу в оренду нерухомого майна загальною площею 871,1 кв. м, розташованого за адресою: м. Чернігів проспект Миру, 243, відповідно до статті 5 Закону України “Про оренду державного та комунального майна”, розділу 1 Положення про порядок передачі майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району в оренду, затвердженого рішенням районної ради від 15.09.2011 року “Про підвищення ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району шляхом удосконалення орендних відносин”, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Надати дозвіл Чернігівському районному комунальному підприємству «Чернігіврайагробуд» на передачу в оренду нежитлового приміщення деревообробного цеху загальною площею 871,1 кв. м., яке знаходяться за адресою м. Чернігів, проспект Миру, 243, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району для деревообробного виробництва.

2. Директору Чернігівського районного комунального підприємства «Чернігіврайагробуд» Дзядзьку Г.М. забезпечити надання майна в оренду відповідно до норм діючого законодавства.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Результати поіменного голосування
(переглянути...)