back

Про клопотання щодо безоплатної передачі об’єкта спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області

15 грудня 2011

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(сьома сесія шостого скликання)
Р І Ш Е Н Н Я

від 27 грудня 2011 року
м. Чернігів

Про клопотання щодо безоплатної
передачі об’єкта спільної власності
територіальних громад сіл, селищ,
міст Чернігівської області

Розглянувши клопотання відділу культури і туризму Чернігівської районної державної адміністрації про безоплатну передачу автомобіля УАЗ – 3303-01, який перебуває в оперативному управлінні комунального закладу „Чернігівський обласний навчально-методичний центр культури і мистецтв” з метою забезпечення організації та проведення заходів з відзначення державних свят, ювілейних дат, творчих звітів, забезпечення участі кращих аматорських колективів та окремих виконавців у районних, обласних, всеукраїнських конкурсах і фестивалях, відповідно до Закону України „Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, ст. 78 Господарського кодексу України, керуючись пунктами 19, 20 ч.1 ст.43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, на підставі Положення „Про порядок передачі об’єктів права спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області” затвердженого рішенням обласної ради від 02.10.2008р. районна рада вирішила:

1. Порушити клопотання перед Чернігівською обласною радою про безоплатну передачу зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області автомобіля УАЗ – 3303-01 автоклуб Т-12-02,1987 року випуску № кузова (шасі) 069238, який перебуває в оперативному управлінні комунального закладу „Чернігівський обласний навчально-методичний центр культури і мистецтв” та надати згоду на прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району вище вказаного майна.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради М.Б. Литвин