back

Про хід виконання районної Програми “Спортивний майданчик” на 2010 -2014 роки

25 серпня 2011

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
( п'ята сесія шостого скликання)
Р І Ш Е Н Н Я

від 15 вересня 2011 року
м. Чернігів

Про хід виконання районної
Програми “Спортивний майданчик”
на 2010 -2014 роки

З метою забезпечення реалізації першочергових та перспективних заходів, спрямованих на створення належних умов для фізкультурно-оздоровчих занять всіх верств населення за місцем проживання, навчання та в місцях масового відпочинку, формування здорового способу життя, досягнення високих спортивних результатів, зміцнення спортивно-матеріальної бази району керуючись п.16 ч.1 ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Звіт Чернігівської районної державної адміністрації про хід виконання Програми “Спортивний майданчик” на 2010-2014 роки, затвердженої рішенням районної ради від 17.12.2009 року, взяти до відома (звіт додається).

2. Районній державній адміністрації:

2.1. При формуванні районного бюджету на 2012 рік передбачити кошти для якісного виконання програми.

2.2 Забезпечити подальше облаштування, ремонт і будівництво нових спортивних майданчиків.

2.3. Активізувати роботу з керівниками навчальних закладів, виконкомами сільських, селищних рад щодо забезпечення утримання спортивних споруд та прилеглих до них територій в належному санітарно-технічному стані.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань сім’ї, молоді, розвитку фізичної культури, спорту та туризму.

Голова районної ради М.Б. Литвин