back

Про хід виконання Програми розвитку фізичної культури і спорту в Чернігівському районі на 2016-2020 роки в 2017 році

20 березня 2018

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять перша сесія сьомого скликання)


20 березня 2018 року
м.Чернігів


Про хід виконання Програми
розвитку фізичної культури
і спорту в Чернігівському районі
на 2016 -2020 роки в 2017 році

З метою забезпечення реалізації першочергових та перспективних заходів, спрямованих на залучення населення району до активних занять фізичною культурою і спортом, формування здорового способу життя, досягнення високих спортивних результатів, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Звіт Чернігівської районної державної адміністрації про хід виконання Програми розвитку фізичної культури і спорту в Чернігівському районі на 2016 -2020 роки, затвердженої рішенням районної ради від 29.01.2016 року, взяти до відома (звіт додається).

2. Районній державній адміністрації:

2.1. Забезпечити подальше покращення спортивно-матеріальної бази загальноосвітніх навчальних закладів та дитячо-юнацької спортивної школи “Колос”.

2.2. Активізувати роботу щодо запровадження нових форм організації фізкультурно-масової і спортивно-оздоровчої роботи за місцем проживання населення та в місцях масового відпочинку.

2.3. Забезпечити фінансування заходів Програми в межах бюджетних призначень на відповідний бюджетний рік.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму.

Голова районної ради О.М. Ларченко

Результати поіменного голосування
(переглянути...)