back

Про внесення змін до районної Програми попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування на 2017-2021 роки затвердженої рішенням районної ради від 22 грудня 2016 року.

28 березня 2017

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(тринадцята сесія сьомого скликання)


28 березня 2017 року
м.Чернігів


Про внесення змін до районної Програми
попередження дитячої безпритульності
та бездоглядності, розвитку сімейних
форм виховання дітей-сиріт, дітей,
позбавлених батьківського
піклування на 2017-2021 роки
затвердженої рішенням районної
ради від 22 грудня 2016 року

З метою забезпечення проведення святкових заходів для дітей соціально незахищених категорій, відповідно до пункту 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Внести зміни до додатку 2 районної Програми попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування на 2017-2021 роки затвердженої рішенням районної ради від 22 грудня 2016 року «Про затвердження районної Програми попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування на 2017-2021 роки», виклавши пункт 3.1. «Проведення благодійних акцій, святкових заходів для дітей соціально незахищених категорій з нагоди відзначення Дня захисту дітей (1 червня); Дня усиновлення (30 вересня); Дня спільних дій в інтересах дітей (20 листопада), Новорічних та Різдвяних свят» розділу 3 «Соціальне забезпечення та підтримка сімей з дітьми» додатку 2 до Програми в новій редакції (додається).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Додаток

Результати поіменного голосування
(переглянути...)