back

Про затвердження районної Комплексної програми профілактики правопорушень на 2017 рік.

22 грудня 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(десята сесія сьомого скликання)


22 грудня 2016 року
м.Чернігів

Про затвердження районної
Комплексної програми профілактики
правопорушень на 2017 рік

З метою забезпечення конституційних прав і свобод людини, зміцнення законності і правопорядку, спрямування зусиль правоохоронних органів на протидію суспільно - небезпечним протиправним діянням, підвищення координуючої ролі органів місцевого самоврядування, виконавчої влади в розв’язанні проблем боротьби зі злочинністю та її негативними наслідками, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до статтей 2, 23 Закону України «Про Національну поліцію», статтей 2, 13, 25 Закон України «Про місцеві державні адміністрації», районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити районну Комплексну програму профілактики правопорушень на 2017 рік, далі - Програма (додається).

2. Чернігівській районній державній адміністрації при виконанні районного бюджету у 2017 році забезпечити виділення коштів на виконання заходів Програми Головному управлінню Національної поліції в Чернігівській області (для Чернігівського районного відділення поліції Чернігівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області), виходячи з фінансових можливостей з врахуванням вимог ст.85 Бюджетного кодексу України.

3. Рекомендувати сільським, селищним радам передбачити кошти на виконання заходів Програми у процесі виконання відповідних бюджетів у 2017 році.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань законності та запобігання корупції, регламенту, депутатської діяльності та етики.

Голова районної ради О.М. Ларченко


ПРОГРАМА
Додаток 1
Додаток 2

Результати поіменного голосування
(переглянути...)