back

Про затвердження районної цільової соціальної програми безкоштовного зубопротезування учасників антитерористичної операції на 2017 рік

10 листопада 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(дев’ята сесія сьомого скликання)


10 листопада 2016 року
м.Чернігів

Про затвердження районної цільової
соціальної програми безкоштовного
зубопротезування учасників
антитерористичної операції на 2017 рік

В зв’язку з необхідністю забезпечення соціального захисту учасників антитерористичної операції з числа жителів району, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити районну цільову соціальну програму безкоштовного зубопротезування учасників антитерористичної операції на 2017 рік (додається).

2. Чернігівській районній державній адміністрації спільно з закладами охорони здоров’я забезпечити виконання заходів, визначених у районній цільовій соціальній програмі безкоштовного зубопротезування учасників антитерористичної операції на 2017 рік, а також, під час формування районного бюджету на 2017 рік, передбачити кошти на реалізацію Програми, виходячи з її завдань та реальних можливостей бюджету.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, інвестицій та соціально-економічного розвитку освіти та з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту культури, спорту та туризму.

Голова районної ради О.М. Ларченко




Результати поіменного голосування
(переглянути...)