back

Про затвердження Програми відшкодування депутатам районної ради витрат на проїзд для участі в пленарних засіданнях районної ради, засіданнях президії, постійних комісій та тимчасових контрольних комісій районної ради на 2016- 2020 роки

10 лютого 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(третя сесія сьомого скликання)


29 січня 2016 року
м.Чернігів

Про затвердження Програми
відшкодування депутатам
районної ради витрат на проїзд
для участі в пленарних засіданнях
районної ради, засіданнях президії,
постійних комісій та тимчасових
контрольних комісій районної ради
на 2016- 2020 роки

З метою компенсації депутатам районної ради витрат на проїзд для здійснення депутатських повноважень та створення сприятливих умов для забезпечення участі депутатів в роботі ради та її органів, відповідно до частини 2 статті 32 Закону України „Про статус депутатів місцевих рад”, статей 70 та 91 Бюджетного кодексу України та керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 та частиною 3 статті 49 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити Програму відшкодування депутатам районної ради витрат на проїзд для участі в пленарних засіданнях районної ради, засіданнях президії, постійних комісій та тимчасових контрольних комісій районної ради на 2016-2020 роки (додається).

2. Районній державній адміністрації щорічно при формуванні районного бюджету передбачати кошти на виконання даної Програми.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань законності та запобігання корупції, регламенту, депутатської діяльності та етики.

Голова районної ради О.М. Ларченко