back

Про затвердження районної Програми висвітлення заходів з вирішення соціально- економічних та гуманітарних питань у Чернігівському районі районною державною адміністрацією та районною радою засобами телерадіомовлення

09 лютого 2011

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
( третя сесія шостого скликання)
Р І Ш Е Н Н Я

від 17 лютого 2011 року
м. Чернігів

Про затвердження районної Програми
висвітлення заходів з вирішення соціально-
економічних та гуманітарних питань у
Чернігівському районі районною
державною адміністрацією та районною
радою засобами телерадіомовлення

З метою інформування населення району про діяльність органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, про події соціально-економічного і суспільно-політичного життя району, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити Програму висвітлення заходів із вирішення соціально-економічних та гуманітарних питань у Чернігівському районі районною державною адміністрацією та районною радою засобами телерадіомовлення (додаток 1).

2. Фінансовому управлінню райдержадміністрації передбачати відповідні кошти в районному бюджеті на реалізацію Програми.

3. Виконавчому апарату районної ради спільно з районною державною адміністрацією та редакцією КП «Телерадіоагенція «Новий Чернігів», ОДТРК «Сівер-Центр» у місячний термін розробити та укласти тристоронні угоди про висвітлення діяльності районної державної адміністрації та районної ради засобами телерадіомовлення.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв’язків з політичними партіями.

Голова районної ради М.Б. Литвин